Kosmopolitiska banksystem, 9/11 & kristendomen

The Zeitgeist Movie - [www.zeitgeistmovie.com]

Jag har sett extrema mängder dokumentärer i mitt liv.
Ingen har ens i närheten kommit nära att vara så helt på pricken perfekt som denna.

I dokumentären skildras paralellerna mellan allt från kristendomen och religioner så långt tillbaka i tiden som 2600 B.C till amerikanska revolutionen och dess tids "bank entreprenörer" som lett till hur situationen ser ut idag med diverse krig och "terrorattentat".

Filmen består av tre delar som kan tyckas skilja sig helt från varandra med tanke på de teman de består av samt det stora tidsspektra som skiljer dem åt men att de ändå, innan dokumentärens slut, knyts ihop upp till dagens datum är ganska oroväckande.

Dokumentären går att se med engelska undertexter via följande länk
http://video.google.com/videoplay?docid=-1817848131611744924

Ett måste att se om man överhuvudtaget är lilla minsta intresserad av sin och allas framtida välmående..

Neophyte - Alles Kapot <3


Helvetes jävla nazipulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bara för att man har en jävla bmw så betyder det inte att man kan låta sitt jävla horalarm stå på HELA FUCKING NATTEN och göra så att alla inom en radie av en halv kilometer får kronisk huvudvärk.

Det är fan inte bara cyklister som är ett par jävla svin utan en hel del bilförare också!
Detta i sin tur leder till frågeställnigen om det överhuvudtaget existerar något intelligent liv i den här staden?

Det är fan inte lätt att tro det när man inte ens kan va i sin egna jävla lägenhet utan att folk ska kunna irritera en.

Senast igår blev jag måttligt irriterad av ett jävla offer som hade parkerat på min parkeringsplats och när man tar tag i att kolla upp regnummret etc så har röven stängt av sin mobil och svarar inte hemma.. hoppas du tar åt dig "stellan" ditt jävla as.

Nästa gång vet jag bara att glaset kommer rinna över och extrem aggression kommer utbryta på den som tar min parkeringsplats, hade varit en sådan befrielse att bara få slå horans skalle i en fucking tegelvägg så idioten lär sig att någonstans går det en jävla gräns för hur jävla dum i huvet man får va. 

Och nu detta med bmw alarmet, FÅR PANIK på allt och alla runt omkring mig och förstår inte varför in i helvete personer insisterar på att vara riktiga jävla irritationsobjekt, önskar inget annat mer än att folk bara insåg att dom inte är värda att leva, p.g.a att dom saknar förmågan att betee sig iallafall hyffsat normalt, är det så jävla mycket begärt?

Jag menar vad i helvete är det för mening med att ha ett jävla praktoffer som springer runder och säkerligen inte gör ett jävla skit någonstans förutom bara går runt och ignorant irriterar folk!??!?!!?!?!??

Snälla snälla snälla gör mig tjänst och ta livet av er, helst så smärtsamt som möjligt, ni som känner er träffade..

Edit: Nu har alarmet vart på sen runt kl 00:00 och klockan är nu drygt 4, snart åtgärdar jag problemet själv..

Atta <3 Team Fortress 2

Lätt det fetaste spelet sen cs!!


Usama bin Ladin vill straffa EU

Terrornätverket al-Qaidas ledare Usama bin Ladin hotar att bestraffa EU hårt för publiceringen av Muhammed-karikatyrerna.

DUBAI. Budskapet framfördes på ett ljudband som lagts ut på internet. På bandet säger bin Ladin att teckningarna som publicerades av bland andra danska och svenska tidningar var en del av korståget som den katolske påven är inblandad i.
Meddelandet var fem minuter och tre sekunder långt.
Det lades ut på femårsdagen av invasionen i Irak och dagen före profeten Muhammeds födelsedag.

? Er publicering av dessa teckningar är en bekräftelse från er på att kriget fortsätter, säger bin Ladin i budskapet som riktas till "dem som är intelligenta i EU". Publiceringen av Muhammedbilderna är enligt bin Ladin ett grövre brott än när västmakternas styrkor angriper muslimska byar och dödar kvinnor och barn. ?

Detta är den större katastrofen och den farligare och för den blir straffet hårdare.
Och svaret på denna förolämpning kommer att bli något som fienden får se, inte något den får höra. Budskapet var märkt "brådskande".
Det hade ingen bild på bin Ladin och inte heller några av al-Qaidas eget mediecenter as-Sahabs kännetecken, bin Ladins meddelanden på internet publiceras vanligtvis av as-Sahab.
Muhammedkarikatyrerna fanns första gången i danska Jyllands-Posten i september 2005 men först efter den andra publiceringen året därpå väckte de uppmärksamhet.
I februari i år fanns teckningarna åter i en rad tidningar.

TT-Reuters


---


Det är synd att sånt här händer, för när sånt här händer skapas det fientlighet gentimot muslimer i allmänhet. Fientlighet bland olärt folk som drar alla över en kant och ser inte klarheten i det hela.

Varför?
 
Jo för när ett gäng religiöst fanatiska muslimer överreagerar något så brutalt som de har gjort, över något så förhållandevis litet som en "rolig" jävla bild på en man som levde för jag vet inte hur många tusen år sen, så  reagerar folk ,vilket de självklart har rätt att göra.

Karikatyren som publicerades är den ända "skämtsamma" bilden jag någonsin överhuvudtaget sett som är relaterad till islam. Testa och kolla runt  och se hur många det finns på jesus, tror jag personligen har sett över 10-20 stycken serier, tröjjor, bilder, the list goes on.

Så varför överreagera?

Är man bara en uns lärd så förstår man att det är inget att döda personer för, eller ens hota om det.

Problemet är som sagt inte reaktionen gentimot  detta, utan det som följer av reaktionen, just det att en del folk är jävligt dumma i huvet och drar alla över en kant och på detta vis skapas främlingsfientlighet, ingen rök  utan eld?

Det rättfärdigar SJÄLVKLART INTE främlingsfientlighet på något vis, det är alltid alltid ALLTID fel.


Jag har ingen aning om hur många procent av alla muslimer i världen som tycker att någon person eller något land borde straffas för publiceringen av bilden,  men det kan absolut inte vara alla, inte heller någon majoritet.

Så vad denna fanatiskt religiösa grupp egentligen gör är att förstöra för "lugnt" troende muslimer världen över och vad jag menar med lugnt är personer som utövar sin religion för sig själva eller tillsammans med andra som är intresserad av det.

Jag är inte särskilt insatt i just islam men jag kan inte tänka mig att det skulle stå någonstans i koranen att man ska göra på det viset, precis som det inte står i biblen att man ska hata homosexuella, demonstrera mot deras existens och rättigheter och massa annat tjaft de fanatiskt religiösa kristna håller på med i USA.

Eftersom det nu tydligen finns personer som kan ta väldigt illa upp för extremt små saker så måste jag tydliggöra vissa saker med mitt inlägg.

Vad detta handlar om är att jag anser att religion skapar inget annat än problem i vår värld.
Det har aldrig skördats så många liv i hela vår världshistoria som det har gjorts i religionernas namn.

Jag anser inte att muslimer är korkade människor utan att alla religiösa personer är det och att det finns personer inom de olika religiösa grupperna som är totalt jävla körda i skallen (som vi ser i artiklen ovan) samt det faktum att jag absolut inte kan se någon som helst logik i att förlita sig på litteratur från flertalet tusen år tillbaka i tiden.

Har flertalet gånger hört personer yttra följande mening:

"Men religion hjälper så många personer, att ha något att tro på är viktigt"

SKITSNACK!!!!
Religion är en av de saker som gör att personer inte ser hur de egentliga samhällsförhållandena ligger till! Ännu ett jävla sett att få mer kontroll över oss och vårt tänkande. På det vis behåller man samhällssystemt intakt, för om alla skulle sluta upp med allt onödigt jävla skit som fyller våra tankar varje dag så skulle majoriteten av folket plötsligt inse det faktum att vi lever i ett orättvist samhälle som gynnar en extremt liten del av oss.

Detta är självklart inget man vill ska hända och därför bygger man i vårt samhälle upp en fasad av falska värderingar och löften samt lär från dag ett även i den svenska skolan ut en extrem skev bild av vad demokrati egentligen innebär.

Jag vet att jag gled av det egentliga ämnet i det här inlägget men hör inte allt ihop på något vis ändå?

Religion, alkohol, droger och hoppet om att eventuellt "lyckas" i detta samhället är allt vi egentligen får att välja mellan OM du har "oturen" att födas i fel familj. Antalet "felaltiga familjer" som för varje dag som går ökar och ökar när vi tillåter att klyftorna mellan oss blir större istället för att bli  mindre..

För att avsluta: ta droger, drick alkohol, tro på vilken jävla gud du vill samtidigt som du försöker jaga drömmen om att nå de övre samhällsklasserna, jag bryr mig inte, men jag tänker inte falla för deras redskap som kommer driva människan, samhälle och VÅR planet mot tillintetgörelse.

bokus.se vs. attz

Beställde min kemi A bok från bokus.se för ungefär en vecka sen.
När paketet kommer hem får jag en jävla fysik B bok istället, vafan är det om?
Hur svårt är det att skicka rätt jävla bok till mig -.-

"ojj, vi måste ha lagt i fel bok" - ORLY?!?!

"vi skickar en kemibok till dig kostnadsfritt omgående så är det bara att returnera fysikboken med samma paket du fick den i" - Inte en chans att jag kommer packetera någon jävla fysikbok och springa ner till postkontoret och skicka den p.g.a att kukbokus inte kan lägga i rätt jävla bok i paketet jag har betalt för, vill dom ha sin bok kan dom hämta den själva.

M4A1?

Efter att jag flertalet gånger fått denna frågan nu så besvarar jag här!
Maveric M4A1 Carbine A.K.A Colt M4A1 är mitt favoritvapen på cs <3


image6

Through The Fire And Flames

Äntligen 97% !!


through the fire and flames

LAN

cs lan @ robban i helgen.

Cyklister..

Jag måste beskriva mitt hat mot dessa personer..

Kan någon snälla förklara varför jag ska ligga i 20 på en 50 väg och stanna upp hela jävla trafiken samt känna denna enorma frustration bara för att ett gäng jävla cykliströvar vägrar acceptera att cyklar egentligen inte är något fordon överhuvudtaget utan endast ett stort jävla störningsmoment i min vardag!!!!!!!!1111one

Försök inte ens påpeka att det är bra att cykla för miljön, äter ni kött, som jag förmodar att majoriteten av folket gör,så har ni absolut inget att säga till om när det gäller miljön.

Internet är en fluga

Jag är fullständigt övertygad om att det kommer gå över.
Folk bara tror att det är något som kommer bero..

RSS 2.0